EU-kontroll på Lambertseter

Velkommen til Autoexperten Lambertseter – Din Pålitelige Partner for EU-Kontroll og Bilreparasjoner!

Vi er stolte av å informere deg om at Autoexperten Lambertseter er fullt godkjent for å utføre EU-kontroll (PKK) på alle typer biler. Som din pålitelige partner i bilvedlikehold, er vi dedikert til å sikre at kjøretøyet ditt oppfyller alle nødvendige sikkerhets- og miljøkrav.

Hva er EU-Kontroll (PKK)?

EU-kontroll, også kjent som Periodisk kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt kontroll som sikrer at kjøretøyet ditt opprettholder nødvendige sikkerhetsstandarder og miljøkrav. Dette er viktig for å sikre tryggheten til førere, passasjerer og andre trafikanter, samtidig som det bidrar til å bevare miljøet.

Våre Tjenester:

Når du velger Autoexperten Lambertseter for din EU-kontroll, kan du forvente mer enn bare en obligatorisk sjekk. Vi går utover det for å sikre at kjøretøyet ditt er i topp stand. Våre erfarne teknikere er ikke bare kvalifiserte for å utføre EU-kontrollen, men de er også klare til å hjelpe deg med eventuelle nødvendige reparasjoner eller utbedringer som kan være påkrevd i etterkant av kontrollen.

Hvorfor velge oss:

  1. Ekspertise: Våre teknikere er erfarne og har den nødvendige kompetansen for å sikre at din bil består EU-kontrollen.
  2. Kundeservice: Vi setter kundetilfredshet først og er alltid klare til å svare på spørsmål eller gi råd angående kjøretøyets tilstand.
  3. Reparasjonstjenester: Hvis det skulle være nødvendig med reparasjoner eller utbedringer etter EU-kontrollen, har vi fasilitetene og ekspertisen som kreves.

girkasse problem automat girkasse flush flush girkasse polering lakkering spot repair karosseriarbeid billakkering billig reparasjon Nordstrand Rustad Mortensrud Hauketo Holmlia alna Bekkelaget Ekeberg