Spot repair

toppbilde1bestillherknapp

Spot repair

Fordeler:

  • Rask reparasjon – levering samme dag er mulig
  • Høye besparelser  – opp til 60% besparelser sammenliknet med tradisjonelle bilskademetodertradisjonellebilskademetoder
  • Et varig kvalitets resultat
  • Kvalitets garanti 
  • Et miljøvennlig alternativ –  lavt energiforbruk, mindre material forbruk og 100% elektrisk
prosess.

 

Spot repair er en teknikk som gjør det enklere og raskere å reparere småskader. Når vi utførerer en spot repair så fokuserer vi kun på å reparere skaden og unngår å lakkere hele panelet. La oss bruke de sårbare støtfangerhjørnene som eksempel. Drar du til et tradisjonelt verksted med en skade på fangerhjørnet så vil fangeren bli demontert, hele fangeren vil slipt ned, hele fangeren blir lakkert og deretter blir den montert på igjen. Denne prosessen tar unødvendig lang tid og krever unødvendig mye materiale. Hos MPS Micropaint blir kun skaden lakkert uten at fangeren blir demontert og overgangen vil være usynlig. Dersom det er sprekk i fangeren så reparerer vi den. Du kan forvente besparelser opp mot 60% på småskader. Og selvfølgelig, resultatet er uten kompromiss i kvalitet.

lakkeringshall

Vi tilbyr:

1) EU-kontroll
2) Service
3) Reparasjoner
4) Karosserireparasjoner
5) Lakkering
6) Oljeskift på alle typer girkasser
7) Vi utfører diagnosetest
8) Elektronisk feilsøkning
9) Bildeler, bilrekvisita og bilglass

på alle kurante bilmerker.

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg