Om Autoexperten Lambertseter

Autoexperten Lambertseter er et meget erfarent bilverksted på Lambertseter i Oslo.

Verkstedet består av fire kunnskapsrike mekanikere og én lakkerer, og har vært i drift i over 16 år. Vi har dermed den erfaringen som trengs for å feilsøke og reparere din bil raskt og effektivt, og kan på den måten holde prisene på et svært rimelig nivå.

På verkstedet har vi tre bukker, moderne utstyr – og mekanikere som vet hvordan det skal brukes.

Autoexperten Lambertseter er også godkjent karosseriverksted.

 

pdr

Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER PDR

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

 

eu kontroll bilverksted godkjent bilverksted reparasjon service bil reparasjon el bil eu kontroll el bil service el bil reparasjon bil service 4hjulskontroll bremse service bremse reparasjon automat girkasse  girkasse problem automat girkasse flush flush girkasse polering lakkering spot repair karosseriarbeid billakkering billig reparasjon Nordstrand Rustad Mortensrud Hauketo Holmlia alna Bekkelaget Ekeberg