Felgbeskytter

toppbilde1bestillherknapp

Fins i mange forskjellige farger.

Alloygator felgbeskytter

Alloygator er en lett og effektiv løsning for å beskytte felgene dine mot skader.

Alloygator monteres mellom felgen og dekket, og beskytter dermed den utsatte delen av felgen. Produktet er laget av veldig tøff nylon, slik at det kan takle møtet med fortauskanter og andre faste gjenstander på veien. Har du allerede fått riper på felgene dine, vil Alloygator dekke over skadene og sørge for at felgene holder seg fine.

Alloygator er designet og utviklet av bileksperter og har gjennomgått mange strenge tester i Europa og USA. Alloygator er på få år blitt en stor suksess i flere land og ble i 2013 kåret som årets produkt av det prestisjetunge britiske bil magasinet, Auto Express.

1 PAKKE INNEHOLDER 4 ALLOYGATORS MED DE NØDVENDIGE MATRIALENE TIL MONTERINGEN. ALLOYGATOR ER “ONE-SIZE” OG PASSER TIL ALLE HJUL OPP TIL 21″.

MONTERING: Du kan enten montere Alloygators selv eller få verkstedet ditt til å gjøre det. Det tar ca. en time å montere Alloygators på 4 felger. Det er lett å montere Alloygators, og det kan gjøres mens hjulene sitter på bilen. Du må huske å ha tilgang til trykkluft for å fylle dekkene. Alloygator kan enkelt fjernes og reinstalleres og dermed brukes igjen. 

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg