Klima

toppbilde1bestillherknapp

klimaKlimaanlegg
-kontroll

Viste du at et vedlikeholt klimaanlegg gir deg både god avkjøling i varme dager, og duggfri bil i kalde dager. For å unngå uhyrlig store kostnader høy verksteds- regning bør klimaanlegget få jevnlig vedlikehold og service samme som andre komponenter i bilen. For å unngå lukt, sopp og mugg som samler seg  i anlegget bør klima anlegget det renses annet hvert år.

 

Følgende kontroll gir
god service til lav pris:

1) Vi tapper gammelt kjølemiddel, olje og fuktighet og fyller opp nytt kjølemiddel og olje.

2) Vi bytter pollen- og kupéfilter.

3) Desinfiserer innvendig bilens varme/kjøleanlegg for å fjerne vond lukt, bakterier og evt. alger Vi kan hjelpe deg med å kontrollere anlegget og etterfylle væske mens du tar en kaffekopp. Vi spanderer kaffe mens du venter. 🙂

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg