Frontlykt fornyer

toppbilde1bestillherknapp

 

Frontlykt fornyer

Fordeler
  • Renovering forbedrer utseendet, sikkerhet og ytelser
  • En UV keramisk forsegling sikrer et varig resultat – 2 års garanti
  • Rask reparasjon – levering samme dag
  • Reparer istedenfor å kjøpe nye
  • Høye besparelser

 

Både sikkerhet og utseendet forfaller når frontlyktene dine blir slitt. Slitte frontlykter får bilen din til å se eldre og mindre appellerende ut. Slitte lykter reduserer også sikkerhet i form av ytelse og lysstyrke. MPS Micropaint kan få tilbake lyktens klarhet og ytelse på mindre enn en time med et varig resultat. Konkurrerende tjenester i markedet bruker klarlakkforsegling som er negativt for lysstyrken. Andre polerer lyktene slik at de ser bra ut i noen få måneder. MPS Micropaint bruker en UV keramisk forsegling som garanterer at renoveringen holder i 2 år uten å forandre lyktens lysbilde.

lakkeringshall

Vi tilbyr:

1) EU-kontroll
2) Service
3) Reparasjoner
4) Karosserireparasjoner
5) Lakkering
6) Oljeskift på alle typer girkasser
7) Vi utfører diagnosetest
8) Elektronisk feilsøkning
9) Bildeler, bilrekvisita og bilglass

på alle kurante bilmerker.

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg