Frontlykt fornyer

Frontlykt fornyer

Fordeler
  • Renovering forbedrer utseendet, sikkerhet og ytelser
  • En UV keramisk forsegling sikrer et varig resultat – 2 års garanti
  • Rask reparasjon – levering samme dag
  • Reparer istedenfor å kjøpe nye
  • Høye besparelser

Både sikkerhet og utseendet forfaller når frontlyktene dine blir slitt. Slitte frontlykter får bilen din til å se eldre og mindre appellerende ut. Slitte lykter reduserer også sikkerhet i form av ytelse og lysstyrke. MPS Micropaint kan få tilbake lyktens klarhet og ytelse på mindre enn en time med et varig resultat. Konkurrerende tjenester i markedet bruker klarlakkforsegling som er negativt for lysstyrken. Andre polerer lyktene slik at de ser bra ut i noen få måneder. MPS Micropaint bruker en UV keramisk forsegling som garanterer at renoveringen holder i 2 år uten å forandre lyktens lysbilde.

Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER PDR

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

Vi tilbyr:

1) EU-kontroll
2) Service
3) Reparasjoner
4) Karosserireparasjoner
5) Lakkering
6) Oljeskift på alle typer girkasser
7) Vi utfører diagnosetest
8) Elektronisk feilsøkning
9) Bildeler, bilrekvisita og bilglass

på alle kurante bilmerker.

eu kontroll bilverksted godkjent bilverksted reparasjon service bil reparasjon el bil eu kontroll el bil service el bil reparasjon bil service 4hjulskontroll bremse service bremse reparasjon automat girkasse  girkasse problem automat girkasse flush flush girkasse polering lakkering spot repair karosseriarbeid billakkering billig reparasjon Nordstrand Rustad Mortensrud Hauketo Holmlia alna Bekkelaget Ekeberg