Bulkoppretting

toppbilde1bestillherknapp

 

Bulkoppretting

Fordeler

  • Besparelser opp til 80% mot tradisjonell lakkering
  • Ingen lakkering er nødvendig – bevarer originallakken
  • Rask reparasjon
  • Bevarer verdien på bilen din
  • Et miljøvennlig alternative

 

Nesten hver eneste bil på veien har en eller flere bulker. Parkeringsplasser, fotballer og hagl kan alle være kilder for irriterende bulker. Før utviklingen av Lakkfri bulkoppretting måtte du lakkere et helt panel for å fikse en liten bulk – dette tilhører fortiden. Hvis lakken på bulken er intakt så er det mulig å «massere» ut bulken slik at det ikke lenger er mulig å se den. Teknikerne bruker pinner, lim, gummihammere for å forme metallet uten å ødelegge lakken. Lakkfri bulkoppretting fjerner behovet for sparkling og lakkering og er derfor drastisk rimeligere og raskere. Forvent besparelser opp mot 80% sammenliknet med tradisjonell lakkering.

lakkeringshall

Vi tilbyr:

1) EU-kontroll
2) Service
3) Reparasjoner
4) Karosserireparasjoner
5) Lakkering
6) Oljeskift på alle typer girkasser
7) Vi utfører diagnosetest
8) Elektronisk feilsøkning
9) Bildeler, bilrekvisita og bilglass

på alle kurante bilmerker.

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg