Bilservice

toppbilde1bestillherknapp

service

 

Bilservice

Vi er opptatt av at bilholdet skal være enkelt og forutsigbart. For oss betyr det blant annet at du som kunde skal kjenne prisen like godt som vi kjenner bilen din. All service blir gjennomført i henhold til fabrikkens serviceprogram til avtalt pris. Intervallservice, EU-kontroll og de mest vanlige bilreparasjoner. Vi reparerer, og vi har utstyr for nullstilling av serviceindikator til de fleste bilmerker. Elektronisk diagnose på alle merker.

bremser

 

Bremsesjekk inkl. Service

Vi anbefaler å bytte bremsevæske på din bil hvert 60.000km. Bremsevæsken tiltrekker seg fukt og må derfor må byttes med jevne mellomrom. Bestiller du service hos oss, sjekker vi bremsetilstand på alle hjul og kokepunkt-kvaliteten på bremsevæsken uten ekstra kostnad.

logo-godkjent2

 
Vi er et offentlig godkjent og autorisert bilverksted. Vi oppfyller Statens Vegvesens krav til kompetanse og utstyr. Vi utfører reparasjon og service på alle bilmerker.

kontroll2

KJØRETØYKONTROLL EU-KONTROLL 
EU-kontroll er en sikkerhetskontroll som er viktig og er pålagt bileiere. Bilen skal inn til kontroll hvert annet år. Det er ditt ansvar å sørge for at bilen din er EU-kontrollert i tide. Målet med EU-kontrollen, eller kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Les mer her!

micro_logo

 

SMARTERE REPARASJON AV BILSKADER MPS

Micropaint Smart Repair systemet er et prisgunstig og miljøvennlig alternativ til tradisjonelt karosseriarbeid, lakkering eller vanlige reparasjonsteknikker for interiør.

Les mer her!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_GoogleMap_Widget”][/siteorigin_widget]

flagg